Kuřecí maso metodou SOUS-VIDE
Zobrazuji všech 15 výsledků
-
Kuřecí závitek plněný kuřecím masem (SV)
Čtěte více -
Kuřecí roláda plněná kuřecím masem (SV)
Čtěte více -
Kuře (SV)
Čtěte více -
Vykostěné kuře na roládu (SV)
Čtěte více -
Kuřecí stehení řízek bez kůže – steak (SV)
Čtěte více -
Kuřecí stehení řízek s kůží – steak (SV)
Čtěte více -
Kuřecí křídla speciál (SV)
Čtěte více -
Kuřecí křídla (SV)
Čtěte více -
Kuřecí prsní řízek – palec (SV)
Čtěte více -
Kuřecí špalíček (horní stehno) (SV)
Čtěte více -
Kuřecí palička (spodní stehno) (SV)
Čtěte více -
Kuřecí stehna (SV)
Čtěte více -
Kuřecí prsní řízek s kůží a křídlem – supreme (SV)
Čtěte více -
Kuřecí prsní řízek s kůží (SV)
Čtěte více -
Kuřecí prsní řízek (SV)
Čtěte více
Zobrazuji všech 15 výsledků